Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en resa bakåt ... pulver drar alltid bakåt


När stjärnorna skriker

Nej tro mig inte

när stjärnorna skriker
att horjäveln dött bakom murarna
tro mig inte

när splittret av tårar förblindar de döva
och fäller en kroppslös till marken

Säg bara tystnad och stanna i mörkret
för livet är bortom
och jag bara faller

Snälla tro mig inte
när hatet förblindar mitt ansikte
och orden hatar att älska det snövita fallet ur vintergatan

snövitt som pulver att dö
att falla som stål mot marken

En annan dag ska jag tala där gåtor har glömt att bli sagda
idag ska jag bo bakom murar
och fråga om hållfasta armar

Idag suger själen det själen har dött i förtvivlan
och gathorans skugga förbannar ett liv
som rest sig ur stenar och fallit




Fri vers av halmstrå
Läst 839 gånger och applåderad av 15 personer
Utvald text
Publicerad 2010-01-13 21:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"idag ska jag bo bakom murar"

Det stämmer upp för känslor det här...Väldigt bra skrivet!

2012-11-02

  Nanna X
stort grattis till stjärnskriket vännen!
2012-10-30

  DrZappa VIP
finns en ilska i texten jag gillar! applåd!
2012-10-29

  korpfjäder
Det här är så vackert och så smärtsamt
2010-01-15

    papillon
Det snöar splittrade frusna stjärnor och tårar av is och i mörkret skallar pulverdjävulens hånskratt - skärande grymt och utan förskoning. Ge tillbaka! Dräp den djäveln!!
2010-01-13

  Nanna X
åh den är snövit och stenhård, länge sedan jag läste något av dig i fri form, den här flyger fram som en bitande snöil!
2010-01-13
  > Nästa text
< Föregående

halmstrå
halmstrå