Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oändliga slag i ett oförstörbart hjärta




Jag har älskat otaliga gånger
Dödlig kärlek ur ett hjärta
som brinner
Viskat ur strömmar
i kroppens oändliga gångar
Jag har kysst förmak
och kammare
Andats rött från solnedgång till gryning
Jag har levt och jag har dött
Begravt tårar i den djupaste utav maggropar
Svävat högre än molnen och lyst klarare
än den mest mästerligaste utav himlar

Jag har älskat otaliga gånger
Men aldrig förr har jag älskat så starkt
som jag älskar nu
För första gången är jag odödlig
i var och ett av mitt hjärtas slag
Var sekund med dig är att leva
Du och jag
vi
Vi är liv













Fri vers av Baystream
Läst 293 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-01-13 21:46



Bookmark and Share


  Lindalou
Oerhört vackert och innerligt.
2010-01-14

  Niclas Petersson VIP
Vackert. Starkt. Självklart.
2010-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream