Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vaknade en gång på akuten, där var hon, min mormor kunde vara så underbar också.


min madonna

Som en madonna
som gått från mörker
till ljus,

fångas av hennes väsen
jag ett vilset barn som skrek
efter kärlek ömhet en mor,

som en ängel så tyst över golvet
kom kom till mej,

evigheten mäter tystnaden
en sommar fluga surrar under taket,

hon står vid mitt fönster
runt henne en aura
som skimrar mot dom
mörka himlamolnen,

hon sätter sig vid min säng
hon tar min hand,

hela rummet fylls av
hennes väsen,

det andas det alla människor
vill uppleva, en sån frid,

hennes röst talar kärlek
ger mig läkedom,

känner ljuset, hon är
som ett träd av jorden
lyssnande som livet självt,

ingenting mer så enkel.







Fri vers av aol
Läst 416 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-01-14 11:54



Bookmark and Share


  louisegirl
Vilket underbart möte..
Vackert så vackert
2014-10-31

  Lollitta VIP
fångas av hennes väsen
jag ett vilset barn som skrek
efter kärlek ömhet en mor,


________GULD GULD GULD!!!!!!!!!!!!
2013-12-07

  Maria T
Har nyss legat på sjukhus
och mött dessa änglar.
Din mormor var en sådan
ängel "hon är som ett träd
ur jorden lyssnande som
livet självt"
2010-01-22

  anita VIP
Helt fantatist möte du hadde , jag fick en tår i mitt öga.Stora applåder får du av mig.
2010-01-20

    Lillemor
Ömsint skildrat möte
Vackert. Så vackert..
2010-01-16

  walborg
Underbart att läsa om detta fina möte mellan två goda själar i beröring med varandra.
2010-01-15

  anits VIP
underbara och berörande skrivit
om dessa änglar, för visst är dom
det....
2010-01-14

  Lasseman VIP
Åh!.. vad bra skrivet, dessa damer har jag också träffat då jag varit lite illa ute.. tack min vän...
2010-01-14

  Mats Henricson
Vacker skildring av de "Florence Nightingales" som finns inom vår sjukvård, har, själv, träffat några av dessa beundransvärda kvinnor.....
2010-01-14

  Berit Robin Lagerholm VIP
Fint skaldat om trädet i jorden
2010-01-14
  > Nästa text
< Föregående

aol
aol