Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt oss gå, tillsammans






sanningen är obekväm

låt oss vinna över den


låt oss gå igenom eld

fast det svider

inuti




låt kärleken rasera dessa murar,

släppa in ljuset och värmen, i våra liv




tillsammans i gryningen,

solens strålar värmer




låt oss gå, ut

ur spillrorna




du och jag,

mötas igen



i kyssen
















Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-14 12:52



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
ja kyssar kan få en att glömma allt då..fint
2010-01-14
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP