Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skit och naivt



Så naivt så naivt
Du skriver
Sa han
Så naivt dom skriver
De kan du inte bokmärka
Sa han

Du skriver som en skit
Sa han
Du skriver bara skit
Sa han
De var ungefär de han sa
Inga goda råd
Inga exemplifieringar
Bara att allt jag skriver är skit…
Som om han visste allt om skit
Kanske som om han är en…

”Men huvudsaken är väl ändå
Att man inte är en skit”…
Svarade jag
Med en viss adress…

Han fnös….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-14 14:12



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Här gör jag som i nedanstående kommentar, jag applåderar åt dessa rader, i sanning skrivet om ren och skär avund från en person som dömer andra och berömmer sig själv. APPLÅD!!
2010-01-15
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO