Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avbön av bönan



Hon gjorde en avbön
Och otrosbekännelse
Samtidigt

Hon var utan
Inte utan tro
Men utan tro sor
Därav, avbönen
Av bönan




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-14 14:14



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
du är ämne till en stå-upp-are
2010-01-14
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO