Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett nytt paradigm - informationsåldern

Det var de ointellektuellas tid att blomma.
Ljudet av tystnaden gav ångesten talförmåga
i periferin står att läsa om den intellektuella motståndsrörelsen,
om revolutionen och om döden.
Rösterna i tv-apparaten talade med ett lugn som kändes hysteriskt.
Dialogen hade bytts ut mot en entonig monolog.
Någon på radio hade mördat frekvensen och lämnat ett gråknastrigt spår efter sig.
Det var de ointelligentas triumf.
Det var världen som blivit narkoman, hela jävla jordklotet. Och alla hade bestämt sig för att detaljerat låta redogöra sin situation, att söka sin plats i solen.
Narkomanerna krälande runt på purpurmattan
Med kladdiga fingrar och stora ointressanta ögon kletade de ner idén om sig själva.
Skyltfönstret mot världen blev bloggen.




Fri vers av Pnhom
Läst 269 gånger
Publicerad 2010-01-14 14:41



Bookmark and Share


  Lucius
Fan vad du ar bra!
2010-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Pnhom
Pnhom