Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en tröst




lapar glas ur dina ben
är det finaste jag vet.
och att blod
känns som lim
mellan våra kön
gör mig inte mindre varm.





Fri vers av georgevillintedö
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-14 17:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

georgevillintedö