Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Porträttera mig vår framtid



Färglägg med mig
på firmamentets gränslösa canvas

Ge mig en saga, en legend
från stråna utav en pensel
doppad i liv, fyrverkerier
och tårar

Måla en regnbåge i mitt öga

Rita med ditt finger
en solkatt av ditt leende
i mitt hår

Fukta mina händer
med det skratt
som bor i din mage
Så jag kan vinka till världen
och få andra händer att le
så som du fäster glädje i mina

Måla natten
och dess barn
Ge havet en måne
och låt oss bli en del av en flod

Avbilda den första gryningen
dimma och änglarnas dans
och låt oss vakna i varandras armar

Skissa ett berg av
hjärtas nyanser
så vi kan dala
tillsammans
och landa mjukt i varandra

Färglägg med mig
morgondagens skönhet som
jag så gärna vill dela
med dig


Måla med mig








Fri vers av Baystream
Läst 188 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-01-14 22:07



Bookmark and Share


  oMareld
vackert!

har även kollat in din hemsida :) den är super!
2010-01-17

  Mr Lindemann VIP
poesi som med lätta lokaler får dikten att lyfta med poetiska vingar så att den flyger nära himlen
sedan så sänker den sig ned till min nivå och lägger sig ned att vila
2010-01-16

  Shininkagemusha
"Rita med ditt finger
en solkatt av ditt leende
i mitt hår"

Gillar särskilt den bilden.
2010-01-15

    Herr Ångest
Mm, vackert.. kärleken målas i granna färger.. och med vackra ord.

snyggt!
2010-01-15

  thyra
Vacker önskan i dina ord! Fint!
2010-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream