Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faller av

bortglömd när du vet att du funnits
fotografier på väggar börjar gulna

falla av

landa en efter en på golvet
krossar drömmar
nedtrampad när du vet att du kunde stå
letar frivilligt efter en utväg

skrik

panik som växer
blir större, starkare

än du

du som fumlar i ljusa mörker
på gator som aldrig funnits till
på platser som aldrig exitsterat




Fri vers (Fri form) av Ynklig
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-14 22:43



Bookmark and Share


  isabell.larsson VIP
"du som fumlar i ljusa mörker" berörde mig otroligt.
det är alltid svårt att ta på ord, men denna lilla rad rörde jag vid.
2010-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Ynklig
Ynklig