Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att

att vakna utan att riktigt finnas



att gå utan att riktigt veta vart vägen slutar



att blunda men se ändå



att gråta när tårarna redan är slut



att ge upp när allt redan är hopplöst



att sluta hoppas att du aldrig funnits




Fri vers (Fri form) av Ynklig
Läst 431 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-14 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ynklig
Ynklig