Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nostalgi - minnen

Nostalgi - minnen

Jag känner nostalgin ta tag i mej
Jag minns, var vi var när Jonny Logan vann 1980
Inte för att det var märkvärdigt utan
De var de som var där

Jag minns när Abba vann med
Fast de var bara ag och brorsan då

Jag minns, när Sverige vann hockey VM
”för första gången sen Tumba”

jag minns, min första skiva
minns, första bandspelaren
första stereon
körkortet, första bilen, tankade den full 2 ggr första lördan
första skoldagen
mormors begravning

Barnens födelser
Deras början i skolan
Studenter
Jag antar att vi alla har våra stunder
Av nostalgi
Saknade stunder…
Eller är det tiden
Stunden, omständigheter ikring
Eller kanske mest, vännerna i sammanhanget
För i de flesta stunder finns de vänner med
Jag tror de är viktigast

”nostalgi vänner”
kan göra sorliga stunder, saknade…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-15 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO