Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
alla väggar har ju hört men säger inget


ENSAMHET

i NATTEN BLAND ALLA DESSA VÄGGAR
SOM ALDRIG SVARAR MEN SOM VET,

BOR DEN STÖRSTA TYSTNADEN.




Fri vers av aol
Läst 488 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2010-01-15 06:36



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
i NATTEN BLAND

BOR DEN STÖRSTA TYSTNADEN

____________________++++++
2013-12-05

    Orm den gamle VIP
Tystnaden är underbar - för det är bara då som den skiraste poesin är hörbar.

Jag gillar hur du destillerar ner känslan av intighet till tre kraftfulla rader.

Tack för den här.
2010-03-11

  Maria T
Natten kan vara lång och mycket
jobbig i ensamheten och tystnaden
2010-01-22

  Monika A Mirsch VIP
tystnaden i ensamhet

talande ord ur ett hjärta fullt av liv
2010-01-22

    sajo
Du har så rätt så. Bra skriftat. Natten är nog den som är jobbigast om man vaknar och har ont så förstorar man många gånger saker på nätterna.
2010-01-20

    Bodil Sandberg
ja där mellan väggarnas hårda struktur
står tystnaden tyst som en mur

i tre rader fångar du ensamhetens maximala
sparas kraaaaaaam
2010-01-19

  Betlehemsstjärnan VIP
Vad är ett tyst rum,om inte ensamhet. Underbart på ett vis sorgset skrivet//B
2010-01-18

  Suzy med punkterna
Bokmärker!
2010-01-18

  mare VIP
Verkligen...bra....
2010-01-18

  Michaela Dutius
ja- tänk om väggarna kunde tala...det skulle slå de flesta romaner....mycket väl poetat!
2010-01-17

  oMareld
sant!
2010-01-17

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Ja dom kan nog berätta en hel del historier.
Bra fångat
2010-01-16

  Lisa Höglund
Sant! Du får ner väldigt mycket i i en kort text, bra ordval. Plus att den berörde!
2010-01-16

  Eaglemountains VIP
Så mycket innehåll i få ord, och så verkligt beskrivet .....
2010-01-16

  Berit Robin Lagerholm VIP
Här kom ett alster som brände till.
men tystnaden kan vara talande också och studsa till ett inre.
Väl fångade rader.
2010-01-15

  Glensan
text som känns
och känns igen...
2010-01-15

  anits VIP
Natten kan många gånger vara jobbig
2010-01-15

  Mats Henricson
En Iskall sanning........
2010-01-15

  walborg
Tystnaden kan innehålla budskap - stirra inte på den där väggen - se inåt mot Ditt goda hjärta.
2010-01-15

  Eva Langrath VIP
Läser med hög igenkänningsfaktor dina välformulerade ord.
2010-01-15

  Jaseph
Natten kan vara så jobbig. Inte besjälad eller rofylld bara ensam och tyst.
2010-01-15
  > Nästa text
< Föregående

aol
aol