Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill bara älska, ej mer vara rädd ... Håll drömmen vid liv !


Kärlekens morgonsol

Hur uppskattar du
Morgonens sol
Som sakta vaknar

Hur skräms du av
Mörkrets måne
Som kastar skuggor

Drömmar ger mej liv
På blomsterängar
Jag dansar i virvlar

Tårar håller mej vaken
Enbuskens månskugga
Skrämmer mej svag

Kände dej svepa förbi
Doften av jasmin
Gav mig lust

Jag kan se dej
Men ej röra vid dej
Du är min dröm

Som håller mej levande
Dej vill jag älska
För evigt tills jag dör

Lämna mej ej ensam
Väck mej ej ur drömmen
Då försvinner du

Kärlek är allt jag har
Varför skall jag då
Vara rädd ensam




Fri vers av Jack_iX
Läst 446 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-01-15 08:01



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Sköna ord min vän som känns och ger en frågor som man gärna vill ha svar på, eller som man kanske skall ställa sig själv.. fantastiskt skrivet..
2010-02-13

  Junitvillingen
Kan inte annat än bokmärka dessa vackra rader som blandar både vemod och livslust på ett utomordentligt sätt. Den första och sista "versen" fångar mig speciellt och raderna däremellan berör ordentligt de med - riktigt på djupet. Känner tårarna bränna...denna fina text ska jag återgå till ofta...och bokmärket blir ett med mycket, mycket glitter...*Tack!*.
2010-01-15

  Algotezza VIP
Dynamiska kontraster ger liv åt din dikt! Mycket läsvärt!
2010-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX