Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pinsam tystnad



Det var modernt med ”taits”
Av nån märklig anledning så används såna
Oftast av dom som inte borde använda dom
De tror att de ser smalare ut i dom men
Det är precis tvärtom oftast

I alla fall så hade den tjejen köpt en variant
Av detta, men långrandigt och blått och vitt
Tillsammans med att hon ofta hade flätor
Och just då, på den festen så kommer hon
Med sin kille som hon är så stolt över

De knallar in, hejar och plötsligt så sätter en något
Överförfriskad hälsing upp huvet
Ser tjejen med sina långrandiga brallor
Blinkar och sen pekar han och vrålar för full hals

OBELIX!





Det blir alldeles tyst






Alla tittar och de som inte skrattar, frustar
Men en något irriterad kraftig tjej tar sin kille i armen
Och säger ”Hmmp vi går hem”….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 149 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-15 12:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO