Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I vinterns näste

 

djupt inne i vinterns näste
dröjer ett bristande
bristfälligt Något
som inte vill kalla sig Jag
och ruvar ofullgångna drömmar

de kläcks utan vingar
lyfter aldrig




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 245 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-01-15 12:30



Bookmark and Share


  aol
ruggigt bra skriftat
2010-01-15

  Johan Bergstjärna VIP
Usch sån där känner jag mej idag ...
2010-01-15

  Larz Gustafsson VIP
Vissa drömmar kan det kännas svårt att identifiera sig med trots att de är framsprungna ur ens eget inre.
2010-01-15

  Hans Christian
Den här tycker jag alldeles xtra bra om. Bravo.
2010-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger