Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"hur kan de gå så fel"


Gryningsljus i oförstörda ögon…



Gryningsljus i oförstörda ögon…


Fjunig doftande hjässa

Fingrar som är små och spretar

Som aldrig knutits eller slagit nån

Så har vi alla sett ut

Så har vi alla börjat vårt liv



Men hur kan det ibland bli så fel

Hur kan det intimaste, oförstördaste

Vara så rent från början

För att ibland vara nåt som du eller jag
Eller alla andra, eller vi, precis varenda en
Förbannar bara den kommer på tal…


Namn som blir som svordomar eller skällsord
Hitler, Stalin, Mao, PolPot, Idi Amin Khomeini m fl




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 239 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-01-15 12:51



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Så himla sant och fint skrivet, helt underbar:)
2010-01-16

    ej medlem längre
Ja nog kan man undra alltid...
2010-01-15

  Vingslag
gillar denna. mkt.
2010-01-15
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO