Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arg kan vara rätt, men ont alltid ont!

Ilskan är ju egentligen en postiv reaktion
den driver en framåt trots att man kanske
inte vågar, men gör det ändå, en sorts
inombordskraft, som vill få till bättre tider.
Den kan liksom bli en glädjekälla att ösa ur...

Ondskan däremot för en åt ett annat håll.
Den gör en sur och till och med bitter. Det gör
att man andra möjligheter försitter och med den
byggs det upp murar mellan männsikor och man
hamnar i en fälla...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-15 17:31



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ja vreden är en stark motor medan ondskan är grus i maskineriet.
2010-01-16

  Lavinia Röd
Jag håller verkligen med dig. Vreden är en kraft och en styrka. Använder man den konstruktivt och klokt kan mycket gott göras. Bitterhet är nog i stället inkapslad vrede och destruktiv.
2010-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt