Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utropstecken vill t o m en del ta bort!

Nu höjs det röster för att utropstecken
används för mycket i tid och i otid. Nu senast
i ett radioprogram ikväll. Folk protesterar menar
att de, som använder fler än ett utropstecken, de har
svårt att förklara vad de menar... De borde använda mer
tid för att med ord förklara vad de egentligen vill ha fram.

Jag håller inte helt med, för några extra utropstecken
efter till exempel: Middagen!!! Betyder till en nära vän
att det är mer än en vanlig middag, något extra!

Bättre kan det inte sägas tycker jag. Kort snabbt och
upplyst påminnande! Även skrivning med STORA
bokstäver uppskattas inte heller, det skall man inte
använda för de skriker åt läsaren...

Ibland undrar jag varför hålla på med petitesser, klaga på
strunt... Säg istället: Så jätte roligt det är att folk skriver! Något!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-15 19:43



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ja ..så sant...uppmuntra och uppmuntra- så föds genierna
2010-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt