Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dikten är oxå till mitt barn.Min son. Den handlar om hans födelse...


Till min \"lille-man\"


Ögon så djuphavsblå i din klara blick.
En rund liten mage och knubbiga små ben
och händer.
Du var så ledsen när dom la dig på mitt bröst.
Och dina tårar trillade samtidigt som mina.
Aldrig hade jag sett nått så vackert.
Du fyllde dina lungor och mitt hjärta
med liv.
Du.
Min son.
Är så stolt över att du kommit till mig.
Du är som min ängel på jorden.
Och du kommer alltid att älskas av mig.

Mamma/Anna




Fri vers av Puzzel_25
Läst 351 gånger
Publicerad 2005-10-27 12:52



Bookmark and Share


    Regina E
"Du fyllde dina lungor och mitt hjärta med liv"- så vackert uttryckt!
2005-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Puzzel_25
Puzzel_25