Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trösten



Skulle du tro mig

om jag berättade för dig

att de som gått över

de skrattar där

på andra sidan du vet

och att de i själva verket

inte oroar sig för oss

så som vi oroar oss för dem

nej sanningen är nog att de vet

































Fri vers av J. Herward
Läst 366 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-01-15 20:51



Bookmark and Share


  Lovisalouise
åh gud... du skrev den här innan vårt samtal i torsdags.. du är så fantastisk, och en fantastisk text!
Jag tror dig! Det vet du!
så tröstande, och så hoppfullt.

one mind, one soul.
2010-01-26

  Anna*
Ja, jag tror dig. Så tror jag själv att det är. Det är en tröst i sig.
2010-01-19

    Bodil Sandberg
En underbar tröstedikt!!!!ja de vet nog säkert!!!
2010-01-17

  oMareld
det tror jag med :)
bra skrivet vännen
2010-01-17

  Mr Lindemann VIP
Att gå över där till det som är
vara kvar i det som var
sedan är det som var kvar
2010-01-16

  Johan Bergstjärna VIP
Ja de vet allt!
2010-01-15

  blaite
Tror jag med. De sitter där och ger oss fingret och önskar oss evigt liv så att de slipper oss där..Ps bra text.
2010-01-15

    ej medlem längre
Jag tror oxå att de vet*L*
Snyggt skaldat!
2010-01-15
  > Nästa text
< Föregående

J. Herward