Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
To release a ghost


All within my hands



Is this us growing apart?
I haven’t always been a good friend,
I’ve been selfish, dwelling and clingy

What was once here is now gone
and I’m glad you’ve found purpose and community
it is more than well deserved

Nature doesn’t apologize,
we won’t assert dominance over life’s fluidity
to the ghosts left behind - pay them no mind

Still, despite my wisdom
a meager comfort in the wake of separation,
it does little to lessen its sting

Reality doesn’t owe an explanation,
however reluctant
Instead, we must learn how to surrender
every innate and unborn probability

Nothing lasts forever




Fri vers av J. Herward
Läst 79 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-09-20 11:31



Bookmark and Share


  Anya VIP
Tycker om den existentiella tonen. Nej, inget varar för evigt.
2023-09-27

  morgonstjärna VIP
det där med visdom frågar mig vad den är värd om inte människan gläder sig åt dagen. blir den inte som en religion som blir ett sänke.
/mvh
2023-09-20
  > Nästa text
< Föregående

J. Herward