Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gynnings första utkast




Man har hitta Gynnings första utkast
Till sin bok
Innan ”spökskrivaren” kom in…

”Jag visade mej naken
jag knullade
fick pengar
bräkte på skånska
Jag visade mej naken
jag knullade
fick pengar
bräkte på skånska
Jag visade mej naken med flera andra
jag knullade
fick nya tuttar
bräkte på skånska
Lekte med baggen
Jag visade mej naken
jag knullade
fick pengar
bräkte på skånska
Skällde på Bingo när han ringde
Trodde han kallade mej ”bimbo”
Jag visade mej naken på TV
jag knullade på TV
fick pengar av TV
bräkte på skånska i TV Jag visade mej naken igen i TV
jag knullade igen, i TV
fick pengar
minskade tuttarna
bräkte på skånska
Jag visade mej naken
jag knullade
fick pengar
bräkte på skånska
lärde mej läsa
och skriva titta va bra jag är
med rättstavningsprogram
Jag visade mej naken
jag knullade
fick pengar
bräkte på skånska”

Spökskrivarens behövdes




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-15 21:33



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
är det för att hon är kvinna?
2010-01-15
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO