Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev den när min dotter sov borta för första gången på väldigt länge. Och jag fått reda på att hon längtat efter mig.


Till Maja...


Det vackraste på jorden
Har någon skänkt till mig.
En söt o vacker ängel
som alltid finns hos mig.
Hon kallar mig sin mamma
som är min uppgift här.
Ett stort och ärofyllt uppdrag
som jag genom livet lär.

Att få vara här med henne
i alla mina dar
e det största som har hänt mig
låt henne alltid få vara kvar.
Hon är den största delen av mitt hjärta
hon har bott i mitt innersta rum
Hon är skapad utav kärlek
En känsla så lysande klar
Hon är min stjärna på jorden
Kommer så alltid vara
Så länge som jag lever kvar...........

///Mamma




Fri vers av Puzzel_25
Läst 326 gånger
Publicerad 2005-10-27 13:15



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
detta låter underbart,
jag blir rörd av att läsa sådant här,
hoppas att jag får uppleva något liknande jag också någon gång
2005-11-03

  karamellen
En mycket söt och kärleksfull dikt som Maja helt klart kommer att uppskatta att få läsa i framtiden!
2005-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Puzzel_25
Puzzel_25