Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ps


Ljuvliga rosor

.

Hon doftar av
ljuvliga rosor



och jag tror
att det är lyckan
av oss
som framkallat den




Fri vers av Il poeta della luna
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-15 22:34



Bookmark and Share


  viola
fint. jag tror lycka framkallar mer lycka.
2010-01-15

    Anonym Ängel
så vackert skrivet!
2010-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Il poeta della luna
Il poeta della luna