Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Full i skratt och, sorg...



Jag blir full i skratt
När jag ser TV reklam för banker
”förtroende för Nördea”
Jo fan, som att sticka in huvet i gapet
På en hungrig krokodil
Man vet inte exakt när den slår igen
Bara att…..

Men sen blir man ledsen
Besviken
Över att de finns dom i vårt land
Som är så dumma så dom går på det
Konsumenten skulle kunna tvinga Nördea
Att bli en bra bank
Genom att göra slut med dom

Man blir så förbannat besviken…
På att folk är så dumma
Så dom vänder sej till banken ”med förtroende”
Fast vår generation redan sett 2 bankkrasher
Skapade, endast av finansmarknadens girighet…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 138 gånger
Publicerad 2010-01-16 00:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO