Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina andetag

Döda mig,
slå mig,
försumma mig.
Stå här,
andas här,
låt mig stå tätt intill.

För jag kan bara leva,
med dina andetag,
mot min hals,
mot min hud,
mot mitt hjärta.




Fri vers av Marshimlen
Läst 303 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-01-16 13:21



Bookmark and Share


  Anna*
Första delen känns allvarligt för att jag levt det, misshandel för att jag inte trodde mig vara värd annat. Den andra delen är underbar! Applåder
2010-01-20

  Strösocker
Oh, vilka kommentarer du får : )
Men men, det är så sant så.

<3
2010-01-19

    Ronja Helt
Några rader med mycket känsla, sådana som verkligen berör. Det gillar jag!
2010-01-17

  Mr Lindemann VIP
Mot ditt hjärta där finns det mycket smärta
låt inte ditt inre försmäkta
för då kan du aldirg bli äkta
2010-01-16

  Niclas Petersson VIP
Gillar. Jättemycket. Verkligen. Känner precis likadant.
2010-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Marshimlen