Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinnaren

Allt går emot dig
Alla val är fel
Obetalbara

Men de känns så rätt
Du vet att de är rätt
För dig.

De kommer aldrig förstå
Men det behöver de inte

Allt som räknas är du.




Fri vers av Marshimlen
Läst 277 gånger
Publicerad 2012-10-10 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marshimlen