Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är din

Regnet öser ned utanför
Maggio spelas
Jag sitter på din plats
Där du sa att du saknat mig
ända sen vi slets ifrån varandra
Inget kan ändra på det
men jag tror att om det är kärlek
så kommer vi tillbaka
Kanske inte samma platser
som förr
men bättre än så
baby




Fri vers (Fri form) av Marshimlen
Läst 228 gånger
Publicerad 2014-06-23 22:03



Bookmark and Share


  Strösocker
jag har velat säga hej så länge,
undrar så mycket hur livet är hos dig
2019-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Marshimlen