Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nåt för dom som väntar

Jag gör misstag
har gjort dem med dig och dig och dig
löven faller av träden nu
virvlar runt mig som en orkan
det är så jag känner mig
miljoner känslor
tusen frågor
inga svar

Jag sprang ifrån dig
som sommaren springer från hösten
jag tappar mina färger
faller ned på marken

Förlåt om jag skakat om din värld
men jag ville verkligen vara där
bara inte nu eller någonsin

Jag är fri nu.







Fri vers (Fri form) av Marshimlen
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-26 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marshimlen