Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi två

Jag vet att vi varit här förr
samma vägskäl
samma val
Vi har förändrats
bytt stad
bytt adress
Allt faller i takt med snön utanför
och allt töar bort




Fri vers av Marshimlen
Läst 230 gånger
Publicerad 2014-01-31 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marshimlen