Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
slutat med antideppresiva medel, snus och kaffe...


abstinens...

Den är djävulsk!!

Jag svettas

fryser

spyr

ser förvirrande

förbannar

skriker

manipulerar

lovar

ler

får en glimt av helvetet




Fri vers av flickan i spann
Läst 341 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-01-16 14:12



Bookmark and Share


  kärleks ängel
ingen lek förstår jag!!! bra!
2010-01-18

  Hans Christian
Abstinens är verkligen en glimt av helvetet, håll ut ! Välformulerat !
2010-01-18

  Suzy med punkterna
Vilken beskrivande kraft.
Förgörande medel
2010-01-17

  Akke
Cold Turkey är som att vara kulan
i helvetets flipperspel. Härda ut,
det blir flera frispel annars.
2010-01-17

  Catharina Edin VIP
Been there, done that. Det är Helvetet på jorden.
2010-01-16

  Lindalou
Starka medel allihop.. Bra beskrivet om hur det kan kännas.
2010-01-16

    ej medlem längre
Hm-varför sluta med allt på en gång? Very coold turkey!?
2010-01-16

  peter markurth
vet hur d känns abstinens...ej o leka med...
2010-01-16
  > Nästa text
< Föregående

flickan i spann
flickan i spann