Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

efterklok

Det inser du senare
när det redan är överspelat
att vara efterklok
är som en kronisk sjukdom
du lär dig att leva med det
eller du låter det döda dig
långsamt





Fri vers (Fri form) av Hubbishelena
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-16 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hubbishelena
Hubbishelena