Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmaren



Du hade dina drömmar,
svävade i det blå
på skimrande vingar.
Men aldrig stod du
med fötterna på jorden,
en ständig drömmare.

 

Jag tröttnade tillslut,
bröt dina vingar,
krossade dina drömmar.

 

Sakta började du dala,
du skrumpnade ihop.
Du klamrade dig fast,
trodde jag kunde hjälpa
men du drog mig med
i det fall jag skapat.






Fri vers av Anna H
Läst 387 gånger
Publicerad 2005-10-27 16:45



Bookmark and Share


  Smultris
Jomen nog fick du ihop den allt....
Du har orden som jag har i min dikt... men med en helt annan betydelse fast ändå samma..*S* Vad lätt den kommentaren var att förstå va ;-)
2005-10-27

  Daniel_78 VIP
snyggt,
efter första stycket var jag lite skeptisk, kändes lite för blahaig text,
men när andra stycket drog igång, fångade du upp det och det föregående fick en snygg mening istället...
snyggt,
2005-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H