Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett litet nerslag i verkligheten


vem kan älska utan snus

i passionens
vildaste kyss
förde min tunga
prillan
in under din
överläpp
ett ögonblick
av snusorgasm
i älskogsdundrets
vinternatt




Fri vers av tom boreland
Läst 1312 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-01-17 00:03

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  dansamedvargar
Härligt!!!!!
2010-03-14

  vera gade VIP
wow-jädrans i den snusdosan!
2010-02-07

  Madjori
Småskrattar åt denna "kuliga" text.
Very najs!
2010-02-02

  Njord
Spotta ut nästa gång! Om du får kyssas igen efter det där!
2010-01-22

    Unique
Stor applåd och gilla på den här! Så sant, snus för en närmare varandra!
2010-01-18

  Mr Lindemann VIP
Ja, det är då som kärleken ges sin rätta innebörd
då när snuset börjar rinna hos den andre i det att man då slikar i sig det hos den andre
2010-01-17

  Trädflickan
Usch fy för snus. Hoppas detta aldrig händer mig.
2010-01-17

    ej medlem längre
Oerhört befriande text med ett språk jag skulle kunna avundas-om jag inte var förbjuden avund! applåd!
2010-01-17

  Ingela Svenson VIP
Hupp! hoppas hon också gilllar snus då!
2010-01-17

  Blåbäret
kaboom...så slog man i marken
eller maken (hårt dessutom!) :))
måste man verkligen dela med sig av all skit man går och drar/suger på?
2010-01-17

  Catharina Edin VIP
Det var äkta älskogsdunder! Bra skrivet!
2010-01-17
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland