Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finns den bara där bortom döden eller kan vi se glimtar av den redan här


Var finns himlen

Var finns himlen?

Den finns där himlavalvet är.
Den finns runt hörnet.
Den finns långt bort och nära.

Den finns i mitt och ditt hjärta.
Den finns i dina ögon, ditt leende.
i dina händer, dina ord.

Himlen finns i hela dig.
Du är himlen för mig.

Himlen finns i Helvetet.

Himlen finns för vår räddning
Himlen finns runt om oss.

Vi är i himmelens famn

Du och jag
i Himmelen




Fri vers av Maiah VIP
Läst 204 gånger
Publicerad 2010-01-17 08:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP