Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Forma livet

ett samtal i nattens sken
ett samtal som varar under
nattens timmar

kärlek, lust,svek,lögner
otrohet,lycka,
LIVET

livet är till för att leva
leva ett liv som bara du
kan forma
den formen tar sin tid att forma
till slut har den den formen som är just för dig

naggade hörn finns lite där och där
men en helt komplett form
har
nog ingen

livet kan vara tufft
livet kan vara underbart
livet kan vara så mycket
men alla tar sig inte tid
att njuta eller kämpa

ta vara på vad ni har
njut av vad ni har
ge inte upp så lätt
vårda kärleken

kärleken som håller oss uppe
kärleken som får oss att må bra

tro på dig själv lita på dig själv

hopp ge inte upp
lite motgångar tillhör livet

var positiv inte lätt alla gånger
men det hjälper

att veta hur länge man har kvar här på jorden är inte lätt
men det hjälper att tänka och vara positiv
till en viss gräns
man ser och upplever så mycket
ta till vara allt det
på rätt sätt
är inte heller lätt

njut av livet
av varandra
av allt du mår bra av
livet är inte lätt att leva men
att inte leva alls
är inget liv heller ....




Fri vers (Fri form) av Sabina "ops"
Läst 545 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-17 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna