Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

instig

 

stig in  ditt inre

hjärtstilla

 

se purpurrosen

andas vit

 

hjärtstilla

 

stig in i ditt bröst

se skimmerljuset

flöda

 

värma

 

känn

ljuset

forsa

liv

 

i dina ögons

källbrunn

 

möt varandra i ljusregn

upplev

 

varande

varandra

i

 

ljus

 

bed ditt hjärta

andas vänd mörkermolnen

 

in i det de är

 

det sker

 

endast

 

i

 

hjärtstilla

ögonljus

 

möte




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-17 15:28



Bookmark and Share


  Jan Simonsson
Så skönt med pauserna som ger varje ord chansen.
2010-01-17

  Niclas Petersson VIP
Ah. Så vackert. Sinnesro, kärlek, möten.
2010-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser