Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Thoose boys



Coolboy
Poolboy
Foolboy

Knullar som förmån
Låneförmånen är hemmafrun
Som är 20 år äldre än han
Men vad gör det
Han får sätta på frun
Och hon är ofta snygg
Rika män har alltid snygga fruar

Och ibland ser deras barn ut som
”poolboys”
guess why….
Thoose boys....




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-17 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO