Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hyllning till ett ex(ztrajobbigt fruntimmer)





Inatt jag glömde någonting
Jag aldrig glömt förut
Jag glömde vi var gifta då
Och allting kul var slut

Jag glömde att du satt så surt
Med datorns patiens
Jag glömde hur du såg på mej
Och önskade dej nånstans

Inatt jag glömde någonting
Jag aldrig glömt förut
Jag glömde bort din jävla ring
Och att livets fröjd var slut

Så ensam vandrade jag då
Med sällskap runt ibland
Och när jag vaknade var det så
Jag hade blodad tand

Inatt jag tömde någonting
Så längesen det var
Jag tömde slut till ingenting
Och känslan underbar

Jag drömde att det var såhär
En riktig kärlek var
När kroppar möts och man är kär
Så kärring flyg och far….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 147 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-17 19:39



Bookmark and Share


  oMareld
Hahahaha
2010-01-17
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO