Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Citat av Amanda

Gud skapade kvinnan från en del av mannen. Då bör inte mannen vara hel utan sin kvinna vid sin sida.

Om människor hade vingar, och gud gett oss förmågan att flyga. Då skulle vi vara på flykt hela tiden.

Människan är som modern konst. Vi ser alla olika saker i ett och samma konstverk.

Narren bedrar obehindrat sin publik, men även den bästa aktören kan inte vilseleda sig själv.




Fri vers av Amandaaa
Läst 238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-17 21:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det hela beror på perspektivet. Om det är kärlekens perspektiv eller hatets. Trots allt så hör vi alla samman, vare sig vi vill det eller inte. Utan kvinna kan man leva, men aldrig någonsin utan kärlek...
2010-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Amandaaa
Amandaaa