Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Högre än röster kan ropa, du är tystnaden i mitt krig



Placerar färger på ytor
Tomhet till

fyllnad

Som en svulst i min
strupe
blockeras allt


Min puls är inte min egen
Jag är
delad


Glasskärvor på trägolv
skrapandes under
tyngd av tomhet

dina frusna händer under min
hy av frossa jag kämpar
febrilt
kämpar jag för värmen

du krampar kvar




Ett nytt liv med
perspektiv


Du är allt mitt hjärta söker
jag är vilsen
du är någon annans
Okontrollerbart trogen

Jag sjunker i ett hav
tom på syre
Väntar



Fylls av dofter
Förruff och Nostalgi jag hör
fyllda sorgdämpande
glädjerop
bakom seglade läppar väntande efter hopp


Besvikelse
och tjärsmak i min mun
Strävhet och äckelkänsla

Du är överallt


och mina nattkalla händer
tillhör din kropp

klibbar fast i lakanen
Gråter kärlek men är inte
existentiell

utan dig
är jag euforin i missbrukarens
injektion
du är vener tomma på blod
Går sönder mer och mer

Jag är armveck
du är hål



Punkterad
Som en hjärna med afasi
sprider avsaknad av funktion

Splittrad
utan kontroll finner du mig
i din närhet är jag
mindre ensam


Interaktion





Jag överlever inte utan dig








 

 

 

 






Jag binder hat vid mina handleder
och hulkar sorg ur blanka ögon
Det var aldrig vi som blev oss

Bara vi som blev dem

 




Fri vers av *Camilla*
Läst 574 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-01-17 23:29



Bookmark and Share


  Staffan Welroos VIP
wow. superbt! skulle kunna ta upp många rader men "sorgdämpande
glädjerop " är ett mästerverk. och titeln!

grymt bra! bokmärker utan tvekan...
2010-01-30

  scandal
jag fastnade vid "...du är tystnaden i mitt krig"

hela texten är grymt snygg..wow!
2010-01-25

    ej medlem längre
Jättebra! Som de andra säger; jag gillar verkligen avslutet!
2010-01-18

  blaite
Jag binder hat vid mina handleder. Fan att det inte var jag som kom på det haha. Bra bra C
2010-01-18

  Yrre VIP
Starkt och nära skrivet, tycker om slutet.
2010-01-18
  > Nästa text
< Föregående

*Camilla*
*Camilla*