Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
alla har väl dansat hula hula


hula hula hula

min lilla lilla flicka
så glad så fri

som stängeln av en
blomma så ren och fin,

hon dansar där mitti
sin hularing,

du lever din jord
så nära den är ju
bara din,

ja se hula hula hula
hon lyser som en blomma
hon andas sol och vår,

ja hula hula hula runt
mage bröst knän och lår,

hon är i sin värld där hon
vill vara,

bakom regndroppar så klara
bildar regnbågar underbara,

en mäktig hularing
för dej din jord,

och alla
människor dansar hula hula hula
i alla riken runtomkring,

ja alla rymdens stjärnor
som dej såg
dansar runt med dej i ring,

hula hula hula hula,




Fri vers av aol
Läst 516 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2010-01-18 11:21



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
ja alla rymdens stjärnor
som dej såg
dansar runt med dej i ring,


_____________JA! FÖR EVIGTTTTTT!!!!!!!!!!!+++++
2014-07-08

  Nina Nightwish
Vilken härlig text:))
2010-03-24

  Ewa-Britt Nilson VIP
Som en sång taggad
här kan vi för nästa
sångtextförfattare
bara hoppas att
vägen bli mer
än: Flaggad!
***********
2010-02-21

  Maria T
Underbar poesi.
Borde tonsättas
2010-01-22

  Monika A Mirsch VIP
"hon är i sin värld där hon
vill vara"
... i sin ring,
i sång och dans
och snurrande ...
svaret på din fråga
om livets mening
livet självt
har du diktat här!
2010-01-22

  Rosen VIP
Svängig text bjuder upp till dans...
blir lite svettig, men gillas
2010-01-20

    FinnRaggarn
Raggarn dansar runt Chevan

pa hula pa hula pa hula

fast flickans hula e finare
2010-01-20

    sajo
Dans och sång har en positiv inverkan på våran kropp. Gillar dessa ord.
2010-01-20

  Lisa Höglund
Galet bra, man blir ju sugen på att dansa själv! Rimmen gjorde att dikten fick takt också, väldigt mysig att läsa :-D
2010-01-19

    Bodil Sandberg
Sanslöst härlig och vacker poesi kära aolisen!!!!!
2010-01-19

  anita VIP
Vilken underbar dikt. Du skriver så målande och så bra.
2010-01-19

  Caprice! VIP
Påminner mig om när rockringen var en fluga - på den tiden höll man sig minsann smal... ;-) Och jag höll igång två stycken samtidigt. Vilka minnen du väcker nu. Men hula-hula har jag aldrig dansat.

Vilken underbart dansande dikt! Härlig, helt enkelt. Grattis till uppmärksamheten också!
2010-01-19

  Betlehemsstjärnan VIP
Skulle vilja ha en melodi till denna vackra dikt.Underbart skrivet. Blir glad. kram/B
2010-01-18

  Berit Robin Lagerholm VIP
Gu sicken go text
Blir glaer av denna.
vacker och ljus
2010-01-18

  Eaglemountains VIP
Jag har inte hula-hulat, men det är sväng i dansen. Bra skrivet!! Applåd!
2010-01-18

  Jaseph
Vackert och berörande. Jag har försökt dansa hula hula, men det är inte lätt.
2010-01-18

    Maria Malm
Vår och glädje, skönt skrivet om.
2010-01-18

  Suzy med punkterna
Underbart framställd Huladans;=)
2010-01-18
  > Nästa text
< Föregående

aol
aol