Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sekunderna innan liv




Kom…

Kom, landa i min mage
Vaggas till ljudet av fjärilar som flyger runt
i min famn
Åk kana på regnbågen som
virvlar likt en spiral
från min navel

Kom…

Kom, bygg ett bo av liv
i mitt bröst
Så kan vi leka hela dagarna
Du kan få låna min repstege
och klättra in i mitt hjärta
Utsikten är otrolig
Vi kan dricka hallonsaft

Kom...

Kom, hem till mig
Du kan få sova över
föralltid
Bara jag får hålla dig i handen
och ge dig ditt namn
om nio månader


Välkommen...












Fri vers av Baystream
Läst 192 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-18 11:41



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
instämmer
2010-01-18

  blaite
Snyggt snyggt. Du är på hugget idag.
2010-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream