Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dans i trollskogen



I Bäverbäcken Kräver näcken
Ett slags, absolut respekt
Där sitter han nu, med sin fela
Så öppet, naket och så fräckt…

Fiolen vikes ner mot vattnet
Men stråkens hästhår är väl sträckt
När han spelar, spricker isen
Förförelsen är vattens bräckt

Nattens festande musiken
Kärleks yra, och betäckt
Mänskans öra hör rytmiken
Allt annat förblir dock alltid oupptäckt….

Troll och tomtar runt där dansar
Innan timman gryning väckt
Det är fest för dom med svansar
Dom med oknytts andedräkt…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-18 11:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Här har du lyckats alldeles perfekt....
2010-01-18
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO