Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Omdefinition

Ordlös

tyngdlösheten omfamnar mig
en vokabulär som inte kan infatta sig någonstans
egentligen


Arvlös

tiden rinner ur våra händer
sandstränder som sträcker sina armar
hotad

Tidlös

försvinner i klockans eviga tickande
räknar, somnar för att sedan försvinna
tyngdlöst




Fri vers (Prosapoesi) av Ynklig
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-18 12:31



Bookmark and Share


  JohannaCarlsson
åh, du är så duktig Emma.
Den här var helt fantastisk.
2010-02-05

  stenen/ Yv Ericsson
oj. denna gillar jag verkligen! just tyngdlöshet ligger stenar tungt om hjärtat..
2010-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Ynklig
Ynklig