Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Indignation; läs gärna Mark Lynas debattartikel på Aftonbladet.se om klimatfiaskot i Köpenhamn som bakgrund+lite Haiti




Bäva

Kontinenter, en bro

till smulor och sten

och den skrikande smärtan

försvinner i havet

människans dövhet

är obeveklighet

 

solens stumhet

bryter bränder

de välvande vindarna

tar träden med sig

och löven

blir de enda fåglarna

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Fredrik Stillesjö
Läst 242 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-18 13:07



Bookmark and Share


  Maria T
Så tragiskt om löven
blir de enda fåglarna
2010-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö