Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min vän Åsa som förlorade sin son Engel i januari i år.Känner hennes sorg o smärta om så bara för ett tag.


Ett förlorat barn...

Ett hål i hjärtat som aldrig går att fylla igen.

En önskan om att få dig tillbaka.

Drömmar som aldrig slog in.

En egen himmel för ängla-barn.

Där tryggheten är barnvakt.

Varför finns ingen trygghet för trasiga mammor?

Vill vara hos dig.

Önskar mitt liv var levat.

Men än är det många minuter kvar....




Fri vers av Puzzel_25
Läst 467 gånger
Publicerad 2005-10-27 20:33



Bookmark and Share


    E. Palm
En sorg och smärta svår att känna om man inte upplevt den. Men förståelsen är stor, från mitt håll iaf.

"Där tryggheten är barnvakt."

Gillar jag extra.
En bättre barnvakt kan jag inte tänka mig.
2005-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Puzzel_25
Puzzel_25