Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte fören man älskar



Möt mig bortom skönhetens linje

Vandra en vintergata

och ta av, åt höger


bomullstrosor, en för stor t-shirt och trötta ringar runt ögonen


Där ska jag osminkat

vänta

och bjuda på frukost

i mitt kök

som doftar bullar och nybryggt kaffe

och en hel del sanningar











Fri vers av Baystream
Läst 182 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-01-18 16:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja. ja och ja. Så less på all yta och i den här texten visar du vad riktig sann och ärlig kärlek handlar om.
2010-01-22

  m.ricknell
underbart :)
2010-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream