Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi frös till is

Hösten kom
Vi färdades med vinden
Likt de vissna löven
Sprakade vi av färger

Vi var vackra
Tillsammans
Du och jag

Jag lät dig aldrig tivla
På hur jag älskar dig
Kanske var det därför
Du tvivlade på mig

Vintern kom
Vi föll till snön med marken
Likt den rinnande bäcken
Frös vi nu till is








Fri vers av maximilano
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-19 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

maximilano